skip to Main Content
cover-food-01

Alt fra sovs og
kartofler til bulgur
og kuskus …

Frokostordning.
Slip for madpakken –
lad os levere din frokost

Hos Rengøringsselskabet Rent ved vi hvad god mad betyder for en arbejdsplads.

Vi sætter barren højt, når vi leverer og anretter små og store smagsoplevelser til både din frokost og dine arrangementer.

Maden leveres af dygtige samarbejdspartnere og derefter anretter vi det som buffet, så alt er lige til at gå til.

Maden er fuldstændig frisk og skal kun lige laves færdig i ovn eller gryde og består af sprøde, sæsonaktuelle råvarer, friske krydderurter, knasende hjemmebagt brød og ikke mindst mørt og perfekt tilberedt kød.

cover-food-02

I slipper for travlhed og mange timer i køkkenet og får den bedste oplevelse af skønne menuer og fine buffeter serveret i jeres virksomhed.

Lad os sammen gennemgå jeres ønsker og derefter udarbejde kravene til den helt optimale frokostordning.

UDPLUK AF VORES KUNDER

DET SIGER VORES KUNDER

”Vi i Semler Gruppen, som er Danmarks største bil firma, har brugt Rengøringsselskabet RENT siden år 2008, hvor de gør rent i vores bil- og kontorhuse rundt om i hele landet … RENT sørger for, at deres personale er godt uddannet, samt at de tager stort ansvar for vores huse … Derfor kan vi godt anbefale RENT til andre der vil benytte sig at deres services.”

Ulla Gjelstrup Larsen
Procurement
Corporate Affairs

”Vi har været kunde hos Rengøringsselskabet RENT ApS siden 2012. RENT har stået for rengøring af vores 187 hotelværelser, og de har fra første færd haft sans for kvalitet … RENT har under hele vores samarbejde udvist stor fleksibilitet, og vi har gennem årene opbygget en troværdig og tillidsfuld relation … Jeg kan derfor give RENT min allerbedste anbefaling.”

Mette Ravn
CEO VINGSTED hotel & konferencecenter

Back To Top