skip to Main Content
cover-industri-01

Intet er for
svært eller for
stort …

Industri / food –
produktionsrengøring

Vi har specialtrænede medarbejdere, som udelukkende arbejder med industri/food.

Industriservice er mange ting, og uanset jeres specifikke behov, tager vi gerne en snak om opgaven, og finder en løsning som passer til jer.

Vi udfører bl.a. total rengøring af produktionsområder, såsom bagerier, slagterier og storkøkkener, eller hvis I ønsker det – hovedrengøring i højder der ikke lige er til at nå.

Der findes opgaver, som kræver specielle kompetencer. Vi har de medarbejdere og det udstyr der skal til.

  • Højderengøring.
  • Produktionsrengøring.
  • Hovedrengøring.
  • Specialrengøring.
  • Rens af tagrender og nedløbsrør.
  • Specialbehandling af gulve.

UDPLUK AF VORES KUNDER

DET SIGER VORES KUNDER

”Vi i Semler Gruppen, som er Danmarks største bil firma, har brugt Rengøringsselskabet RENT siden år 2008, hvor de gør rent i vores bil- og kontorhuse rundt om i hele landet … RENT sørger for, at deres personale er godt uddannet, samt at de tager stort ansvar for vores huse … Derfor kan vi godt anbefale RENT til andre der vil benytte sig at deres services.”

Ulla Gjelstrup Larsen
Procurement
Corporate Affairs

”Vi har været kunde hos Rengøringsselskabet RENT ApS siden 2012. RENT har stået for rengøring af vores 187 hotelværelser, og de har fra første færd haft sans for kvalitet … RENT har under hele vores samarbejde udvist stor fleksibilitet, og vi har gennem årene opbygget en troværdig og tillidsfuld relation … Jeg kan derfor give RENT min allerbedste anbefaling.”

Mette Ravn
CEO VINGSTED hotel & konferencecenter

Back To Top