fbpx skip to Main Content
kontorrengøring

Vi vil være bedst til at
leve op til kundernes
forventninger …

Rengøring –
en tillidssag

For alle i Rengøringsselskabet Rent gælder det om, at leve op til de forventninger, som vores kunder har til vores ydelser. Derfor er vi en både nærværende og lydhør samarbejdspartner, som kunden altid kan få fat på, hvis man har noget på hjerte.

Vi fører effektiv egenkontrol med den leverede service for at sikre, at vi hele tiden lever op til det aftalte. Vi søger åben dialog med kunde og brugere, så vi altid kan rette vores ydelser og drift ind efter de forventninger, som kunder og brugere har eller får med tiden.

Personale – ensartet kvalitet
For at I ikke skal bekymre jer om rengøringen, men netop udnytte alle jeres ressourcer på jeres kernekompetencer, sørger vi for alt fra igangsættelse og uddannelse af medarbejdere over de daglige rengørings­opgaver til kontrol og udarbejdelse af dokumentation.

Vi ved, at tingene foregår på den rigtige måde både på det administrative og det praktiske plan, fordi vi udelukkende benytter egne medarbejdere, som vi selv uddanner – og passer godt på. Vi har ordnede forhold og et godt arbejdsmiljø for alle vores medarbejdere.

kontorrengøring erhverv

Kompetencer og motivation er vigtige parametre, som giver jer en stabil levering og en ensartet kvalitet.

Som vores kunde får I en seriøs og professionel samarbejdspartner!

Back To Top