fbpx skip to Main Content
rengøringsselskabet rent

Vores kunder
bliver til
samarbejdspartnere …

Målsætning

Vi har en målsætning om at være anerkendt som en professionel samarbejdspartner, som omverdenen har tillid til. Vi behandler vores kunder på en sådan måde, at de bliver ved at være kunder hos os, samtidigt med at de omtaler os positivt i deres netværk. Vi er en virksomhed, der satser alt på kvaliteten, og når vi afslutter en opgave, så er den løst til alles tilfredshed i et værdiskabende samarbejde.

Vi har en målsætning om at fremtidssikre vores virksomhed gennem kerneværdier som troværdighed, fleksibilitet, nytænkning og forskellighed. Vi tror på, at åbenhed, tillid, respekt for hinanden og medmenneskeligt ansvar er med til at motivere dig og dine kollegaer til at gøre denne virksomhed bæredygtig.

Vi har en målsætning om, at alle medarbejdere skal nyde stor frihed og tillid, og udviser ansvar, fleksibilitet og gensidig respekt.

900×470-logo-blue

Vision
Rengøringsselskabet Rent vil være anerkendt som den seriøse og professionelle samarbejdspartner, som kunderne altid kan have tillid til.

RENT Lokaler-Stemning-8

Mission
Vi vil behandle vores kunder på en sådan måde, at de bliver ved med at være kunder hos os og samtidig omtaler os positivt overfor deres netværk, der ikke er kunder hos os endnu.

Vi vil behandle vores medarbejdere på en sådan måde, at de glæder sig til at komme på arbejde hver dag, og er stolte over at fortælle, hvor de arbejder.

Vi vil tjene så mange penge, at vi kan blive ved med at opfylde de to første formål.

Back To Top