fbpx skip to Main Content
rengøringsselskabet rent

Vi vil være
den fortrukne
arbejdsplads
i branchen …

Arbejdsmiljø

Hos Rent handler begrebet ‘miljø’ både om det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø samt det eksterne miljø. Målet med vores arbejdsmiljøpolitik er at alle medarbejdere skal trives i et godt og sundt arbejdsmiljø såvel fysisk som psykisk. Igennem et målrettet samarbejde skal vi alle sikre, at både kunder og medarbejdere betragter Rent som et sikkert og godt sted at være.

Samarbejde er ikke bare noget, vi taler om – det er noget vi aktivt udlever i Rent. Derfor har vi en række konkrete foranstaltninger, der sikrer, at alle medarbejdere bliver behandlet rimeligt og retfærdigt.

Entusiastiske, motiverede og loyale medarbejdere er nemlig forudsætningen for en god arbejdsplads og en sund virksomhed.

Fastsatte rammer og løbende dialog sikrer, at vores arbejdsmiljø som minimum svarer til de krav, arbejdsmiljøloven stiller til sikkerhed og trivsel.

Hos Rent betragter vi vores fokus på arbejdsmiljø som en investering, der fremmer arbejdsglæde og stiller os stærkt i konkurrencen om at tiltrække de bedste medarbejdere. Blandt andet har vi stor fokus på sygefravær og medarbejdertilfredshed, hvor samtale og dialog er vores skarpeste værktøj i kampen om at nedbringe sygefraværet og holde gejsten oppe. Trivselsundersøgelser holder vi flere gange årligt og sygesamtaler ved ekstra fravær bliver gennemført.

Back To Top