fbpx skip to Main Content

Kreativ rekruttering til erhvervsrengøring

I forbindelse med opstarten af et nyt samarbejde med en stor kunde skulle vi rekruttere 35 friske medarbejdere. Men hvordan sørger man for at finde alle de gode talenter? Vi afholdte en audition til at blive rengøringsstjerne i erhvervsrengøring!

rekruttering til erhvervsrengøring
Fra audition dagen, hvor over 100 meldte deres ankomst..

Invitation til Rent audition

Hos Rent satser vi alt på kvaliteten af vores arbejde, og derfor er det utrolig vigtigt i branchen at kunne levere den højeste kvalitet, være omhyggelige og tænke hygiejnisk.

Vi er meget stolte af at have et landets laveste sygefravær, og vi tror på at entusiastiske, motiverede og loyale medarbejdere er forudsætningen for en god arbejdsplads og en sund virksomhed. Vi tror på at forskellighed er en styrke, og vi ønsker at vores medarbejdere er ambassadører for Rent, og er stolte af det.

Så hvordan finder man så disse talenter, når man står og skal rekruttere 35 nye medarbejdere, hvor dansk eller engelsk måske ikke er 1. eller 2. sprog, og hvor CV-skrivning ikke altid er en afgørende faktor for, om vi kan bruge dem?

Man inviterer til AUDITION – og får straks muligheden for at spotte nye rengøringsstjerner til erhvervsrengøring.

Succes med rengøring til erhverv

På dagen for audition havde over 100 mennesker tilmeldt sig. Det synes vi var en kæmpe succes! Vi skabte denne dag et afslappet og uformelt miljø, hvor deltagerne fik mulighed for at præsentere sig selv fremfor at skulle skrive om sig selv.
Derudover blev ledelsen fra de kommende, nye lokationer inviteret med.

Med dette anderledes og kreative ansættelsesforløb undgik vi en masse spildtid, vi spottede mennesker med de rette værdier og talenter, og kunne hurtigt opstarte samarbejdet med både kunden og vores nye medarbejdere.

Har I også afprøvet en kreativ rekrutteringsmetode, eller har du deltaget i én? Så lad os dele de gode historier med hinanden og sammen fejre succes.

This Post Has 4 Comments
 1. Hi, my name is Luminita I am actually working us a supervisor in hotel Cabinn Metro, I had experience in cleaning, I was working in kitchen 4 years.I wish I can be part of your staff.
  Greetings

  1. Hi Luminita,
   At the moment we are not looking for new employees, but you are more than welcome to send us a speculative application, and we will get back to you if something should come up in your area in the future.

  1. Hej Vasil,
   Lige nu søger vi ikke medarbejdere. Men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og så melder vi tilbage til dig, om der skulle være noget i dit område.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top